Spuitwerk

gespecialiseerd in het leveren van topkwaliteit spuitwerk

SPUITWERK TOT IN DE PUNTJES

Van der Grift Spuitwerk is een ambachtelijk bedrijf met hooggekwalificeerde vakmensen, gespecialiseerd in het spuiten van hout, metalen en kunststoffen. Wij verrichten werk voor zowel particulieren als bedrijven en wij spuiten met evenveel plezier een stoel als een boot of een complete kastenserie.

MATERIALEN

Van der Grift spuitwerk beperkt zich tot het spuiten van hout, metaal en kunststof en is met name gespecialiseerd in de afwerking van boten, meubels, kasten, deuren, keukens en auto.

Milieubewust

Grondstoffen worden optimaal benut en er wordt zuinig mee omgesprongen. Hierdoor en door het gebruik van moderne verfsoorten wordt belasting van het milieu tot een minimum beperkt.

UW WENSEN VOOROP

Van der Grift Spuitwerk kan veel, heel veel. Dat zetten we steeds in om datgene te maken wat u wenst. Voorafgaand doen wij u graag vrijblijvend offerte

PERFECT GEOUTILLEERDE WERKPLAATS

Van der Grift beschikt over een ruime, moderne spuitcabine die door overdruk stofvrij wordt gehouden. Natuurlijk is onze apparatuur voorzien van van de laatste technieken, zodat wij in staat zijn al uw opdrachten strak en perfect uit te voeren. Ons kleurenmengsysteem zorgt ervoor, dat u precies de kleur krijgt die u wenst, waarbij u de keus heeft uit meerdere verf- en laksoorten en bijvoorbeeld hoogglans, zijdeglans of blank. Wij adviseren u zo-nodig graag, waarbij onze jarenlange ervaring u zeker van dienst kan zijn bij het bepalen van uw keuze.

Van der Grift Spuitwerk

Spuitwerk is puur vakmanschap dit doen wij bij Van der Grift met de nieuwste apparatuur en moderne spuittechnieken. Wij kunnen de wanden, plafonds en zelfs de keuken in uw woning of bedrijfspand voorzien van een frisse uitstraling door ons perfect uitgevoerd spuitwerk. Waar nodig, bereiden we het spuitwerk voor. We zorgen ervoor dat de oppervlakten eerst goed glad en schoon zijn voor we deze een laag geven met latex verf. ‘Texen’ is wellicht de term die uw bekend voorkomt. Spuiten met latex verf word echter steeds populairder, door deze techniek kunnen wij de stijl van uw woning of bedrijfspand versterken.

Boten

Wij maken werk van het opnieuw in de verf zetten of een complete makeover van uw schip, boot of jacht. Uw boot is een kostbaar bezit, daarvan zijn wij ons terdege bewust. Daarom werken er alleen vakmensen met ervaring aan. Het resultaat: spuitwerk tot in de puntjes en een boot als nieuw. Hout, metaal of polyester: wij zorgen voor een perfecte afwerking.
Schepen, boten en jachten tot zo’n 12 meter kunnen wij in eigen spuiterij afwerken. Dat kan het gehele jaar door. Grotere vaartuigen zijn eventueel ook mogelijk. Daarvoor moeten we echter uitwijken naar huurlokaties zo dicht mogelijk bij u in de buurt. Die moeten wij zoeken en alles dient goed geregeld te zijn. Afspraken hiervoor dienen ruim van tevoren te worden gemaakt.
Voor uw boot kunt u geen betere handen wensen dan de onze!

Meubels

Spuiten, overspuiten of opknappen van tafels, stoelen, bureau’s of ander meubilair verzorgen wij in elke gewenste kleur en met elke gewenste laksoort: mat, zijdeglans of hoogglans. Het maakt niet uit van welk materiaal de meubels zijn gemaakt, vrijwel alle materialen zijn door ons te bewerken. Natuurlijk hoeft u zich niet tot één (uni)kleur te beperken, combinaties zijn mogelijk.
De- en montage, halen en brengen: u kunt het zelf verzorgen, maar u kunt het ook aan ons overlaten.
Nieuwe of waardevolle meubels zijn de moeite waard om professioneel te worden (over)gespoten, bij Van der Grift dus!

Kasten

U heeft zelf een kast ontworpen en gemaakt? Dan moet er natuurlijk een goed beschermende laklaag of een mooie kleur op. Of uw bestaande kast kan wel een nieuw verfje gebruiken. Veel en of grote vlakken vragen een strakke afwerking voor een fraai resultaat.
Spuiten, overspuiten of opknappen van uw kast verzorgen wij in elke gewenste kleur en met elke gewenste laksoort: mat, zijdeglans of hoogglans. Elke kast, hout, metaal, kunststof, MDF, wij zorgen ervoor dat u krijgt wat u wenst.

Deuren

Voor deuren geldt voor een fraai resultaat, hoe groter het vlak, des te strakker dient de afwerking te zijn. Dat kunt u met een gerust hart aan Van der Grift overlaten. Buiten- en binnendeuren in elke uitvoering spuiten wij in elke gewenste kleur en met elke gewenste laksoort: mat, zijdeglans of hoogglans. Niet alleen strakke moderne, maar ook bewerkte (landelijke) deuren maken wij als nieuw.
Ook voor de renovatie van de luiken van uw ramen, inclusief eventuele authentieke details en kleurvlakken, bent u bij ons aan het goede adres.

Keukens

Uw keuken is nog prima, maar u bent uitgekeken op de ‘look’ of de kleur.
Wij spuiten uw bestaande keukenpanelen in elke gewenste kleur en met elke gewenste laksoort: mat, zijdeglans of hoogglans. Eventueel voorziet u alles ook van nieuwe knoppen of handgrepen en uw keuken lijkt niet alleen als nieuw, maar oogt ook als nieuw. Als u dat wenst zorgen wij ook voor de- en montage en komen wij alles ophalen en weer terugbrengen.
Wij zorgen voor een vlotte afwerking, zodat overlast in het gebruik van uw keuken tot een minimum wordt beperkt.

Dit zeggen klanten over ons