Over ons

Al 3 decennia lang een schildersbedrijf

Ervaren & deskundig

Schildersbedrijf Van der Grift in Loosdrecht levert al 3 decennia vakkundig schilderwerk, zowel binnen als buiten en van rijtjeshuis tot grote kerk.
Wij werken altijd met ervaren en deskundige schilders en geven daarom ook kwaliteitsgarantie. U kunt ons daarop aanspreken.
Bovendien schakelen wij snel, ook als een project al gestart is en -wellicht niet altijd even gebruikelijk in de schildersbranche- wij komen onze afspraken na, zowel financieel als in tijd.

Vakwerk

Wij leveren prachtig en goed schilderwerk voor onderhoudswerkzaamheden en renovatie, maar ook voor nieuwbouwprojecten.

Familiebedrijf

Wij zijn een écht familiebedrijf: en dat merk je. De medewerkers van Van der Grift Schildersbedrijf houden van een persoonlijke aanpak zonder al te veel poespas.

Beste resulaat

Wij weten hoe we voor onze klanten het beste resultaat kunnen bereiken, dankzij jaren van ervaring en kennis die generatie op generatie doorgegeven is.

Hoogwaardige materialen

Van der Grift werkt alleen met hoogwaardige materialen, zoals Sikkens en Sigma. Dat stelt ons in staat garantie af te geven voor de kwaliteit van het schilderwerk. Voor vakwerk bent u bij dus aan het juiste adres.

Gecertificeerd voor Window Care Systems

Verder zijn wij gecertificeerd voor Window Care Systems, een totaalconcept voor duurzaam onderhoud van hout, zoals kozijnen en geveltimmerwerk. Die duurzaamheid vertaalt zich in grondig en goed bewerkt hout, schilderwerk dat heel lang mee gaat en minder vaak onderhoud nodig heeft. Al jaren lang is Van der Grift gespecialiseerd in het spuiten van hout, metaal en kunststoffen. Denkt u daarbij aan meubels, kasten, deuren, keukens, boten en auto’s plus accessoires.

Dit zeggen klanten over ons