Van der Grift

Diensten

Schilderwerk voor buiten en binnen

Bij Van der Grift weet u altijd!

Onderhoud bepaalt in belangrijke mate de waarde van elk willekeurig pand. Schilderwerk is binnen het onderhoud één, zo niet de belangrijkste, factor. Niet alleen vanwege het fraaier ogen of een visuele meerwaarde, maar ook om verval of kostbare reparaties te voorkomen. Zelfs het beste schilderwerk heeft een beperkte levensduur en heeft tijdig aandacht nodig.
Het beste moment is eigenlijk wanneer het nog nét niet nodig is. Dat bespaart tijd, reparaties en kosten. Mocht het echter al wat ‘later’ zijn, ook dan garanderen wij een vakkundig resultaat.

Schildersbedrijf Van der Grift in Loosdrecht levert al 3 decennia vakkundig schilderwerk, zowel binnen als buiten en van rijtjeshuis tot grote kerk.
Wij werken met meer dan 15 ervaren en deskundige schilders en geven daarom ook kwaliteitsgarantie. U kunt ons daarop aanspreken.
Bovendien schakelen wij snel, ook als een project al gestart is en -wellicht niet altijd even gebruikelijk in de schildersbranche- wij komen onze afspraken na, zowel financieel als in tijd.

Of u ons nu inhuurt als particulier, bedrijf of vastgoedbeheerder, u weet met Van der Grift gewoon waar u aan toe bent.

Wat doen we en waarvoor kunt u ons inschakelen

Voor vakwerk bent u bij dus aan het juiste adres!

Wij leveren prachtig en goed schilderwerk voor onderhoudswerkzaamheden en renovatie, maar ook voor nieuwbouwprojecten.
Van der Grift werkt alleen met hoogwaardige materialen, zoals Sikkens en Sigma. Dat stelt ons in staat garantie af te geven voor de kwaliteit van het schilderwerk.

Al jaren lang vrzorgt  Van der Grift ook het mooiste spuitwerk. Wij zijn  gespecialiseerd in het spuiten van hout, metaal en kunststoffen. Denkt u daarbij aan meubels, kasten, deuren, keukens, boten en auto’s plus accessoires.

Verfraaiing

Binnen schilderwerk is voor een groot deel verfraaiing van uw interieur. Een goed aangebrachte laag verf in een mooie kleur geeft een heel nieuw gezicht.

Onderhoud

Het schilderwerk regelmatig laten controleren en reinigen hebben een positieve invloed op de levensduur. Bij ons kunt u ervan op aan dat het schilderwerk weer jaren mee kan.

Prijzen op maat

U ontvangt altijd heldere overzichtelijke offertes. U kunt daardoor niet voor onverwachte verassingen komt te staan: wel zo prettig!

Kleuradvies

Vindt u het lastig om de juiste kleur te bepalen? Wij zorgen graag voor een visuele indruk van uw toekomstige schilderwerk.

Houtrot

Houtrot is een veel voorkomend probleem. Wanneer schilderwerkzaamheden niet tijdig worden uitgevoerd kan er houtrot ontstaan bij kozijnen, deuren en onderdorpels.

0
Tevreden klanten
0
Liters verf
0
Afgeronde projecten
0
Gebruikte kwasten